Voleibol Terrassa

Voleibol Terrassa nou líder després del millor partit de la temporada

El Voleibol Terrassa s’imposa al líder Castellar

Els egarencs són els únics capaços de guanyar al Castellar… i ho fan per segona vegada enguany

El Club Voleibol Terrassa ha conquerit el Pavelló del líder de la categoria, el Castellar. Ho han fet, a més, superant les dificultats inicials. És, per més inri, l’únic equip que els ha guanyat i ho ha fet dos cops aquesta temporada, confirmant, d’aquesta manera, la increïble temporada egarenca.

El partit, com dèiem, va començar amb un equip local amb el ganivet entre les dents, dolguts per la derrota patida a la primera volta, l’única en tota la seva temporada… fins aquest cap de setmana. El primer set, llavors, va ser castellarenc, tot i que els visitants van plantar cara i van forçar la victòria per la mínima, 27-25.

Els tres següents sets, ara sí, van ser de color vermell egarenc. 18-25; 20-25 i, una altra vegada, 18-25. Tres sets on el Terrassa va saber controlar les diferents situacions de partit i va mostrar un gran nivell en totes les línies firmant el que, segurament, hagi estat el millor partit de volei de la temporada.

Ara el Terrassa és el líder. La propera jornada lluitaran per mantenir aquesta privilegiada posició abans de les vacances del nadal. Ho faran davant el Club Voleibol Andorra, en un partit que es disputarà al pavelló de Bon Aire.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.