Gala esport Viladecavalls

Viladecavalls premia els seus millors esportistes

La 3a Gala de l’esport premia els millors esportistes de Viladecavalls

Patricia Villa, Pau Espí i Carles Abelló són els premiats

Viladecavalls ha celebrat la tercera edició de la gala de l’esport, una celebració que premia els millors esportistes de la localitat. A l’edició d’enguany, els escollits han estat Patricia Villa, Pau Espí i Carles Abelló.

El pavelló Sebastià Homs va acollir més de 400 persones a l’acte conduït pel periodista esportiu Xavi Bonastre.

La motorista Patricia Villa se’n va endur el premi a la millor esportista imposant-se a les altres nominades: Queralt Gamisans, Ivet Urbano, Anaïs Urbano, Carla Caballé, Marta Álvarez i Andrea del Sagrado.

A l’apartat masculí, el premi va ser compartit per Pau Espí i Carles Abelló, que van obtenir la mateixa puntuació a la taula de valoracions. Els altres candidats eren Juan Fornieles i l’equip masculí de pàdel.

L’acte de lliurament de guardons va incloure els reconeixements de clubs i associacions a un membre o col·laborador de l’entitat per la seva implicació, trajectòria o èxit esportiu. En aquesta ocasió, van ser reconeguts la Carla Matarín de Kames Kids, Andrés González del Club de Bàsquet Viladecavalls, José Antonio Muñoz del Club de Petanca Els XIII, l’Àngel Borbonés per part de l’Escola de Bàsquet Rosella, el grup de jugadores “Les nenes dels bokates” (Anna Cambra, Beth Cambra, Sara Merino Silvia Castañé, Maria Gorina i Mireia Rodríguez) per part del Casal Familiar, la Secció de marxa nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls, Carles Morros de l’Escola de Futbol de Viladecavalls, el Josep Sánchez “Pepitu” per part de la Unió Esportiva Can Trias, i la Reyes Molina del Club Patinatge Artístic de Viladecavalls.

L’Ajuntament també va fer lliurament dels reconeixements honorífics per la seva aportació al teixit esportiu local: Casal Familiar, Kames Kids, Escola de Bàsquet Rosella, Escola de Futbol Viladecavalls per la secció d’esport adaptat, el primer equip de futbol femení del poble de l’any 1981 i l’equip femení amateur de l’Escola de Futbol Viladecavalls.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.