Viladecavalls optimitza la gestió d’aliments

Viladecavalls impulsarà ‘eQuàliment’, una nova eina per a la gestió d’aliments solidaris

L’objectiu d’eQuàliment, és optimitzar la gestió en la prescripció dels productes del Banc d’aliments municipal, i el seu repartiment entre els beneficiaris/es

L’Ajuntament de Viladecavalls, amb la col·laboració del Consell  Comarcal, està treballant en un nou projecte de millora de l’atenció a les famílies en situació de  vulnerabilitat del municipi, concretament en l’àmbit de l’ajut alimentari.

A Viladecavalls, la distribució d’aliments es realitza mitjançant la coordinació de diversos  dispositius que conjuntament donen cobertura a les necessitats d’alimentació a diferents  col·lectius.

L’objectiu d’eQuàliment, és optimitzar la gestió en la prescripció dels productes del Banc  d’aliments municipal, i el seu repartiment entre els beneficiaris/es. Per fer-ho possible, els  Serveis Socials Municipals, estan implementant una eina comarcal que integrarà, en una sola base de dades, tots els elements que intervenen en aquest procés: des de l’assignació del  recurs, l’stock dels productes, així com la rebuda i lliurament dels aliments.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.