2a gala de l'esport - Viladecavalls

Viladecavalls celebra la 3a gala de l’esport

El Pavelló Municipal Sebastià Homs de Viladecavalls acull la 3a gala de l’esport

S’esperen més de 400 assistents a l’acte

L’esport de Viladecavalls viurà demà dissabte la seva nit gran quan a les 21:00 arrenqui la tercera edició de la gala de l’esport al Pavelló Municipal Sebastià Homs.

L’Ajuntament espera la presència de més de 400 assistents a l’acte, entre representants del món de l’esport, tant local com nacional, i associatiu del poble.

El reconegut periodista esportiu Xavier Bonastre serà l’encarregat de conduir la gala d’enguany que ve carregada de novetats. La principal és l’elecció del millor esportista local de l’any, una decisió que ara prenen els veïns que han votat al llarg del mes de febrer. D’aquesta manera es vol promoure la participació de la ciutadania i donar visibilitat als esportistes no federats.

Cal recordar que a l’edició passada, el premi a millor esportista se’l va endur el Manuel Pérez Carmona de Corredors de Fons de Viladecavalls; mentre que la millor esportista va ser un premi compartit entre la Carla Caballé de Montesa i la Júlia González del Club de Patinatge Artístic de Viladecavalls.

  Share:

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.