CN Terrassa - Sandra Domene - waterpolo

Victòria contundent del Terrassa femení a Madrid

El CN Terrassa estrena l’any amb pallissa

Blanca Goset, Cristina Cantero i Elia Montoya, les grans golejadores del matx

Pallissa per començar l’any de l’Absolut Femení del Club Natació Terrassa. La va patir l’AR Concepción Ciudad Lineal, que va caure a casa per 4-13. Les egarenques van dominar el partit de principi a fi i segueixen cinquenes amb 15 punts, a nou de les líders, el CN Sabadell.

Les de Xavi Pérez no volien cap sorpresa i van vèncer el primer parcial amb un contundent 0-3. Cristina Cantero al minut de joc, Elia Montoya de penal i Judith Panicello van donar un avantatge que ja no es va reduir en tot el partit.

Les egarenques van doblar les diferències al segon període. Una inspirada Elia Montoya completava el seu hat trick, mentre que Blanca Goset marcava el sisè del Terrassa. Just abans del descans, les madrilenyes van escurçar diferències gràcies a un penal transformat per Clemente.

Només tornar del descans, el Terrassa va seguir picant pedra amb dos gols que feien ja quasi impossible qualsevol heroïcitat local. Ángel Ruiz i, un altre cop, Goset, van fer pujar al marcador l’1 a 8. Mira i Baena van fer el segon i tercer gols locals; però Goset i Cantero els van contrarestar.

El Terrassa no va abaixar el pistó a l’últim quart. Goset va fer el seu pòquer particular i Martina Cardona va fer la dotzena. Clemente va retallar diferències, mentre que Cantero, hat trick, feia el definitiu 4-13.

AR Concepción Ciudad Lineal: García, Quemada, Clemente (2), Aller, Morales, González, Benavides, San Pedro, Mira (1), Baena (1), Domínguez. Entrenador: Sergio García.

CN Terrassa: Domene, Silva, Panicello (1), Abad, Cantero (3), Ruiz (1), Pastor, Montoya (3), Rodríguez, Samper, Goset (4), Cardona (1), Tomàs. Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Tarriño i Lorenzo.

Parcials: 0-3, 1-3, 2-4 i 1-3.

Resultat acumulat: 0-3, 1-6, 3-10, 4-13.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 0-3), (0-4, 0-5, 0-6, 1-6), (1-7, 1-8, 2-8, 2-9, 3-9, 3-10), (3-11, 3-12, 4-12, 4-13).

 

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.