Els veïns de Can Roca de clatell amb l’Ajuntament

L’ Associació Veïnal Can Roca molesta amb les accions de l’Ajuntament a l’hora de resoldre intervencions acordades

Les pilones de ciment del barri de Can Roca ja fa anys que porten els veïns de clatell

Diferents accidents amb veïns i no veïns agreugen continuadament la seguretat vial de les persones.

Es per aquest motiu, que la entitat veïnal de Can Roca, és veu obligada a fer una nota de premsa a on quedi palès el malestar del veïnat:

Aquestes pilones es van incorporar alhora de dissenyar la zona Can Roca 2 denominada urbanísticament, i que ja des d’un inici vàrem posar de relleu que podrien ocasionar algun accident amb les persones que hi transiten habitualment tanmateix alhora d’aparcar un vehicle que tant els passatgers de davant com del darrera, queden a la sort de fer algun tipus de floritura per esquivar la tant caòtica peca de ciment i que tant poc encertada ha estat.

Enguany, novament hem tornat a posar de manifest a l’ajuntament de Terrassa, el perill que comporta aquestes pilones. Que són de ciment de figura irregular de cantons pronunciats i a ras de terra. Cosa que dificulta que qualsevol persona pugui desplaçar-se amb certa tranquil·litat, cosa que hem acordat conjuntament amb l’ajuntament la retirada de les mateixes, ja que ahir sense anar més lluny, un altre veí de 90 anys, va patir una ensopegada amb una d’aquestes pilones. Això li va produir un fort impacte al cap.

Causant-li un bon trau i amb l’assistència de l’ambulància per ser atès adequadament.

Si us trobeu en un cas similar, podeu dirigir les vostres queixes, denuncies o suggeriments directament aquí.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada