Vehicle retirat per ordre d’embargament

Se li retira el vehicle a un conductor per una ordre d’embargament pendent

També va ser denunciat per circular amb el permís caducat

A les 15.30 h d’ahir dimarts, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va aturar un vehicle que havia comès una infracció de trànsit al carrer del Doctor Pearson, a l’alçada de la carretera de Castellar. Els agents van demanar la documentació al conductor i van comprovar que el vehicle tenia una ordre d’embargament d’una entitat privada. Els agents van immobilitzar el vehicle al dipòsit d’Egarvia i van donar avís a l’entitat propietària. Seguidament, van comissar el permís de circulació i les claus del vehicle al conductor i les van deixar a prefectura. Els agents també van comprovar que el conductor tenia el permís de conduir caducat i van realitzar denúncia administrativa.

Un accident de trànsit amb tres vehicles implicats i un ferit lleu

A les 8.20 h de dimarts, el 112 va informar la Policia Municipal d’una col·lisió entre tres vehicles al carrer de Santa Marta, a l’alçada de l’avinguda del Vallès, i que s’havia activat al SEM perquè hi havia una persona ferida. Una patrulla va arribar al lloc de l’accident, on només quedava un vehicle, ja que els altres vehicles que estaven implicats havien fet el part amistós i havien marxat. Seguidament, va arribar una ambulància per atendre a la passatgera del vehicle que s’havia lesionat lleument, i que va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van recollir les dades i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Despreniment de part d’una façana al carrer de la Mare de Déu del Carme

A les 9.30 h d’ahir, la trucada d’un particular va comunicar a la Policia Municipal que part d’una façana havia caigut al carrer de la Mare de Déu del Carme, a l’alçada del carrer de Santa Llúcia. Una patrulla va acudir al lloc i va demanar l’activació dels Bombers per realitzar una inspecció de la façana afectada. Els bombers van realitzar un sanejament de la façana per evitar nous despreniments. Per últim, es va activar al servei de neteja d’Eco-Equip per retirar la runa de via pública.

Denunciat un motorista per alcoholèmia positiva i no tenir el carnet en vigor

A les 21.45 h d’ahir, una patrulla de Policia Municipal en servei ordinari va observar com una motocicleta no respectava un semàfor en vermell al carrer Ample, a l’alçada del carrer de California. Els agents van aturar al motorista per denunciar la infracció i, en demanar-li la documentació, van observar simptomatologia d’haver consumit alcohol. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa, amb una taxa positiva de 0,89 mg/l. Els agents van acompanyar al conductor a prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast, amb taxes de 0,89 mg/l i 0,81 mg/l. Van obrir diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat viària. A més, també van comprovar que el conductor no tenia el seu permís en vigor, ja que no hi havia passat el curs de sensibilització obligatori desprès d’una pèrdua de punts del carnet, i van denunciar el fet administrativament. Un conductor habilitat es va fer càrrec de la motocicleta.

Denunciat un conductor per circular amb taxa positiva d’alcoholèmia i sense l’assegurança obligatòria del vehicle

A les 23.30 h d’ahir, la trucada d’un ciutadà va comunicar a la Policia Municipal que havia escoltat un cop i que un vehicle, del que va facilitar la matrícula, circulava a gran velocitat i fent derrapatges per la zona de la plaça de Vilardell. Una patrulla va acudir al lloc i va parlar amb el testimoni, però el vehicle ja havia marxat. Poc després, una altra patrulla en servei ordinari va observar el vehicle identificat circulant novament per la zona. Els agents van aturar aquest cop el conductor, en el que van observar simptomatologia d’haver consumit alcohol. Li van realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa, on va donar una taxa positiva de 0,80 mg/l. Els agents van acompanyar al conductor a prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast, que van donar taxes de 0,75 mg/l i 0,77 mg/l. Se li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària i es va immobilitzar el vehicle. Per últim, els agents també van denunciar administrativament la manca d’assegurança i d’ITV del vehicle.

  Share:

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada