Vehicle bolca a causa d’un accident i el conductor queda atrapat

Un vehicle bolca a causa d’un accident i el conductor queda atrapat a l’interior

Els fets van tenir lloc a la cruïlla dels carrers de Faraday i de l’Infant Martí

Sobre les 10.50 h d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident entre dos vehicles al carrer de Faraday, amb el carrer de l’Infant Martí. El 112 va activar els Bombers i una ambulància. Sembla que un dels vehicles no va respectar un senyal de cediu el pas ubicat a la cruïlla i va col·lidir amb un altre que, a la vegada, va impactar amb un vehicle estacionat fins que, finalment, va bolcar a la calçada, amb seu conductor atrapat a dintre. Els agents de la Policia Municipal i els efectius dels Bombers van actuar per treure el conductor del vehicle, que tenia lesions lleus, i va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Es va retirar el vehicle bolcat per restablir el trànsit amb normalitat i els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Denunciat un conductor implicat en un accident per donar positiu en substàncies estupefaents

A les 7.35 h d’ahir, Mossos d’Esquadra va comunicar a la Policia Municipal que un vehicle havia tingut un accident al Camí Vell d’Ullastrell i que el conductor podria estar sota la influència de substàncies estupefaents. Una patrulla va acudir al lloc i va observar que el vehicle havia xocat contra un arbre. Els agents li van realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor, amb resultat negatiu. Seguidament, la dotació dels Mossos d’Esquadra el van acompanyar a la Prefectura de la Policia Municipal per realitzar les proves de “Drogotest”, en les que va donar resultat positiu en THC, fet pel qual es va procedir a la seva denúncia administrativa. Els agents de la Policia Municipal es van quedar al lloc per realitzar l’informe tècnic d’accidents. Accident de trànsit amb tres vehicles implicats i cinc persones ferides lleus

A les 8.50 h d’ahir, una patrulla de la Policia Municipal va observar una col·lisió entre tres vehicles a la N-150, km-18, que provocava una retenció de trànsit important.

 

Des de la Prefectura es va comissionar una altra patrulla per regular el trànsit i es va donar avís al SEM. Les ambulàncies van atendre i traslladar a un dels conductor i el seu acompanyant a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre que un altre conductor i els seus dos acompanyants van ser atesos i traslladats a l’Hospital de Terrassa. En total, cinc persones van resultar ferides. Els agents van restituir, cap a les 10 h, el trànsit de la zona i van realitzat l’informe tècnic d’accidents.

Perill de caiguda del vidre del balcó d’un habitatge

A les 16.20 h d’ahir, el 112 va alertar a la Prefectura de la Policia Municipal del fet que a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Sant Damià, el vidre del balcó d’un habitatge presentava risc de caiguda al carrer, amb el conseqüent perill per als vianants. Una patrulla va acudir al lloc, i també es va donar avís als Bombers, que van fer una inspecció del lloc per evitar qualsevol situació de perill. Els Bombers van comprovar que hi havia altres balcons de l’edifici en la mateixa situació. Els agents van informar els veïns de la situació i de la necessitat d’actuar.

Accident entre dos vehicles amb una conductora amb ferides lleus

A les 17.10 h d’ahir, una patrulla de la Policia Municipal va observar un accident entre dos vehicles, amb una conductora lesionada, al carrer del Pare Llaurador, a l’alçada del carrer de Murillo. Els agents van sol·licitar la presència d’una ambulància que va atendre la conductora al lloc, no sent necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. Els agents van recollir la informació per realitzar l’informe tècnic d’accidents, van activar els serveis d’Eco-Equip per netejar la calçada i van restablir el trànsit.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.