Uns 70 simpatitzants redacten el programa electoral de la CUP

El centre cívic Francesc Macià va acullir la primera Trobada Oberta de la precampanya del partit anticapitalista

La CUP va donar ahir oficalment el tret de sortida a la precampanya de les eleccions municipals de maig. Ho va fer amb un acte al centre cívic Francesc Macià, on va arreplegar unes 70 militants i simpatitzants en la primera Trobada Oberta per dissenyar la campanya.

Les assistents van debatre la proposta de Manifest municipalista, que inclou les 12 idees bàsiques per recuperar la ciutat després de 40 anys de malgovern de PSC. Un gruix d’idees que es van debatre en tres grups temàtics, sota els apartats Ciutat, Gent i Ajuntament.

Posteriorment es va debatre el mètode més òptim per la a confecció de la llista electoral, per a la qual es va aprovar una Mesa de 5 membres (de diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista) que seran les encarregades de realitzar una proposta de consens. Ara s’obre un període de 2 setmanes en la qual les bases de la CUP faran a arribar a la Mesa les propostes de nom que considerin interessants. La proposta de llista serà debatuda, esmenada i refrendada  en la propera Trobada Oberta, que tindrà lloc el proper 23 de febrer.

Finalment, les assistents van reflexionar sobre com dividir els grups temàtics encarregats de la redacció del programa electoral. I va sorgir l’esquema de divisió per sobiranies, que es repartirà entre la sobirania Popular; la Productiva; la de Cures i Afectes; la de Cultura i Educació; la Residencial i d’Espai públic; i finalment l’Alimentària, Energètica i de Recursos naturals.

Segons explica Roc Padró, membre del grup impulsor de campanya, “tant el disseny de la campanya i com la redacció del programa electoral ha de ser i serà assembleari: reflexionant col·lectivament i prenent les decisions entre totes”. La passa d’ahir és la primera d’un intensa procés que portarà la CUP a presentar, al maig d’enguany, l’anàlisi de ciutat i les propostes més transformadores per Terrassa.

Author: CUP Terrassa

CUP Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada