El cotxe va quedar així en caure al riu Sec de Sabadell

Una persona ferida en caure el seu cotxe a la riera

L’accident va tenir lloc el dia de reis i van participar dues dotacions de bombers en el rescat d’una dona de 63 anys

El Riu Sec, que recull totes les aigües que van des del Ripoll a la riera de les Arenes, de Terrassa va ser escenari el passat dia de reis d’un dramàtic accident al seu pas per Sabadell.

Al migdia, un cotxe va caure a la riera, que en aquest punt té fins a quatre metres de fondaria, i va quedar al revés, segons que informen els Bombers de la Generalitat.

L’única ocupant del vehicle, una dona de 63 anys va poder sortir pel seu propi peu tot i que va haver de ser traslladada al Hospital Parc Taulí de Sabadell on va ser atesa amb pronòstic greu.

En el rescat de la conductora van participar dues dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya i una ambulància del SEM.

El torrent més llarg del Riu Sec és el Torrent de la Betzuca, que neix a la font del Carolt, entre la Roca de les Onze hores i el Plec dels Llibres, a Sant Llorenç de Munt; a Sant Quirze del Vallès se li adjunta el Torrent de la Grípia, que neix molt a prop de Matadepera, a la font de l’Espardenyera. En aquesta unió pren el nom de Riu Sec.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.