Can Parellada carrer Colom amb carrer d'Orió

Un camió perd part de la càrrega a Can Parellada

Un camió perd part de la càrrega al Polígon Industrial de Can Parellada

Un vehicle estacionat va quedar danyat

A les 8.30 h de dimecres, un conductor va informar a la Policia Municipal que un camió circulava perdent la càrrega pel carrer de Colom, a l’alçada del carrer d’Orió, al PI de Can Parellada. El requeridor va informar que alguns vehicles estacionats podien estar afectats. Al lloc va acudir un vehicle patrulla, que va identificar el conductor del vehicle, que recollia del terra part de la càrrega perduda. Sembla que es van obrir les portes del darrera del camió mentre circulava i la càrrega va colpejar un vehicle que estava estacionat al carrer. Els agents van informar al propietari del vehicle afectat, que presentava cops i ratllades a la xapa. El conductor del camió va ser denunciat i els agents van realitzar un informe tècnic d’accident.

Denunciat un conductor ebri implicat en un accident de circulació

A les 14.15 h d’ahir, el 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de circulació al carrer de Menéndez y Pelayo, a l’alçada del carrer d’Albinyana. Un vehicle patrulla que va acudir al lloc, va informar que hi havia dos vehicles implicats i que un conductor havia resultat ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan un dels vehicles no va respectar el senyal de cediu el pas i va col·lidir amb l’altre de manera frontolateral. El agents van observar que el conductor infractor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i li van fer la prova de detecció alcohòlica en aire expirat en un etilòmetre portàtil, amb resultat positiu de 0,71 mg/l. El vehicle va quedar estacionat a un gual i es va donar avís a la grua municipal per retirar-lo. Els agents van traslladar al conductor a la Prefectura per repetir les proves d’alcoholèmia, amb resultats positius de 0,68 mg/l i 0,60 mg/l. El conductor va ser denunciat i es va realitzar acta d’immobilització del vehicle per alcoholèmia. Quan els agents van anar a buscar el vehicle amb la grua d’Egarvia, aquest ja no hi era, malgrat que s’havia informat al conductor de les responsabilitats de fer un trencament d’immobilització. Es va denunciar al conductor per aquest motiu. ¡

Incendi de matolls al Roc Blanc

A les 17.40 h de dimecres, una trucada va alertar a la Policia Municipal d’un incendi de matolls al carrer de Pablo Iglesias, a l’alçada del carrer d’Icària. Dues unitats motoritzades van informar que es tractava d’un incendi de matolls a una parcel·la privada amb el perímetre tancat. Una unitat de Bombers hi va actuar durant uns trenta minuts per sufocar l’incendi. Els agents van realitzar una inspecció ocular i acta d’incendi. Sembla que el foc podria haver estat provocat de forma intencionada o bé per una imprudència.

Un accident de circulació amb un conductor ferit i un altre fugat

A les 17.45 h de dimecres, una trucada va informar a la Policia Municipal d’un accident de circulació amb ferits al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Jacquard. Un vehicle patrulla va informar que hi havia dos ocupants ferits a un dels vehicles, i que l’altre vehicle implicat s’havia fet escàpol. Una ambulància va atendre als ferits i els va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan el vehicle que restava al lloc estava aturat i un altre, que circulava pel darrera, el va colpejar per encalç. La força de l’impacte el va desplaçar i el va fer girar sobre ell mateix, moment en que l’altre vehicle li va tornar a colpejar, ara pel costat, i el va arrossegar fins a col·lidir amb la vorera i un senyal vertical de circulació. El vehicle causant de l’accident va marxar a tota velocitat del lloc. Els agents van prendre declaracions i van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident. Des de la Policia Municipal s’estan fent gestions per localitzar el vehicle escàpol.

Crema un vehicle estacionat

A les 23.20 h de dimecres, el 112 va informar a la Policia Municipal que un vehicle s’estava cremant al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de l’avinguda del Vallès. Des de la Central de comandament es van enviar dos vehicles patrulla, que van confirmar els fets. Una unitat de Bombers va actuar durant 20 minuts per apagar el foc, que va deixar calcinat el vehicle. Es van fer comprovacions a l’arribada i el motor del vehicle estava fred, per la qual cosa es descarta una errada mecànica o curtcircuit com a origen del foc. La porta del conductor estava oberta i el foc es va iniciar en aquest seient, fets que es consideren possibles indicis d’intencionalitat. Els agents van realitzar una inspecció ocular i acta d’incendi.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada