Demà és el darrer dia de vaga dels CAP

Un 60% dels metges continua de vaga avui a Terrassa

Demà es el darrer dia de vaga dels metges de l’Atenció primària

Un 60% dels metges de l’Atenció Primària de Terrassa continuen de vaga

A les 10h, d’aquest dijous, un 60% dels metges d’Atenció Primària de Terrassa secundaven la quarta jornada de vaga convocada per Metges de Catalunya per exigir millores assistencials i laborals al primer punt d’accés del sistema de salut. Cinc punts per sota de la mitjana a l’àmbit de la sanitat concertada.

El sindicat subratlla que els facultatius “estan demostrant la seva voluntat de resistir” i que “no afluixaran la corda” en les seves demandes de millora assistencial i laboral.

Ahir es van viure escenes de gran tensió a les portes del Parlament de Catalunya, on el sindicat va concentrat prop d’un miler de professionals en una nova acció de protesta. El president de l’organització, Jordi Cruz, va reclamar al Govern de la Generalitat i a la resta de grups parlamentaris un “esforç de realisme” per aprovar “el millor pressupost de Salut de la història”. Així, ha demanat a les institucions que “no girin l’esquena a les demandes que fan els professionals en benefici d’una millor assistència al pacient”.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.