Ullastrell rehabilita habitatges per a joves

Ullastrell rehabilita habitatges per a joves

Ullastrell ha rehabilitat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, tres habitatges per a gent jove, ubicats a l’antiga escola Serralavella. El diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep-Ramon Mut, va participar ahir, amb l’alcalde, Joan Ballbé, en una visita, durant la qual va posar en valor aquesta iniciativa del municipi «perquè la gent jove no hagi de marxar del poble». «No és habitual que s’hi aposti; és una iniciativa de futur» -va dir el diputat.

Els habitatges, amb una superfície útil de 49,72m2, formen part de l’antiga escola Serralavella,  que ha estat objecte d’una reconversió d’usos, després que l’equipament es requalifiqués com a bé dotacional públic. A més dels habitatges, l’espai acollirà un alberg de peregrins del Camí de Sant Jaume, un espai per a joves, una sala polivalent i un espai destinat a viver  d’empreses.

La Diputació de Barcelona ha donat suport econòmic i tècnic al consistori en la fase de projecte, entre altres accions, duent a terme un estudi per a l’optimització del parc públic municipal d’habitatge o oferint assistència en la redacció de les bases del procés d’adjudicació. A més, la rehabilitació ha anat a càrrec de dos plans municipals d’ocupació subvencionats per la Diputació.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.