Conductors denunciats policia terrassa

Un vehicle s’encasta contra el mur de tres vivendes a la zona de les Fonts

A causa de l’accident, es va precisar la intervenció del Bombers mentre la Policia Municipal desviava el trànsit per altres carrers adjacents.

Els fets van ocórrer cinc minuts abans de les quatre de la matinada del dia 1 de gener, quan es va produir un accident de circulació de grans dimensions a la carretera de Rubí, cruïlla amb el carrer de Sant Carles, a l’alçada del barri de les Fonts de Terrassa. Al lloc es van presentar diverses dotacions de la Policia Municipal que van comprovar que es tractava de la col·lisió entre dos vehicles i que un d’ells estava encastat contra el mur de les tres vivendes.

Els agents policials es van entrevistar amb els conductors implicats en els fets i van poder determinar que la conductora del vehicle que havia impactat contra el mur de les vivendes afectades no va respectar la fase en vermell del semàfor ubicat a la cruïlla del carrer de Sant Carles, col·lidint contra el vehicle contrari que, en aquells moments, sortia amb preferència de pas des d’aquest últim carrer. També hi van fer acte de presència dues unitats dels Bombers de Terrassa, que van retirar el vehicle de la via i acordonant amb tanques la zona afectada

Tant la conductora responsable dels fets com l’altre conductor van resultar lesionats i van ser traslladats a Mútua de Terrassa per ser atesos de les seves lesions, que van rebre el pronòstic de lleus. També es va requerir la presència d’operaris de SECE per tal de retirar un fanal d’enllumenat públic que va resultar afectat i va caure a l’interior d’una de les vivendes afectades. Ambdós conductors van ser sotmesos a les proves d’alcoholèmia i van donar resultat negatiu.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.