“Tu Tries” guanyadors del Premi Joves per Terrassa 2013

El Rotary Club de Terrassa ha lliurat el premi de 3.000€ a l’entitat de lleure Tu Tries

Dijous es va fer entrega del 17è Premi Joves per Terrassa 2013 del Rotary Club al Centre de Lleure Tu Tries! Es tracta d’un reconeixement per a la realització de projectes, presentats per joves terrassencs, que estiguin orientats a afavorir el desenvolupament social i cultural de la nostra societat, i en especial, del mateix món dels joves. El premi de 3.000€, que s’atorga anualment, compta amb el patrocini de El Corte Inglés i del propi Rotary Club de Terrassa.

El Centre de Lleure Tu Tries! és una associació sense afany de lucre que pretén donar una altra opció de lleure de qualitat dins la ciutat de Terrassa per a persones amb diversitat funcional. L’entitat, fundada el 2012, compta amb una plantilla de monitors especialitzats que participen de manera voluntària. Des del centre impulsen projectes com colònies, casals o un servei nocturn de dissabtes.

Des del Rotary Club de Terrassa volen encoratjar a altres grups que presentin els seus projectes solidaris en les properes edicions d’aquest premi dirigit als joves, que ja està plenament consolidat dins de la nostra ciutat.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada