Les urgències de Mútua de Terrassa col.lapsades

Tres accidents en menys de dues hores amb quatre ferits

Tres accidents de trànsit, en poc menys de dues hores, amb dos ciclistes i dos motoristes implicats

En total, van resultar ferides quatre persones

Entre les 10.50 h i les 12.45 h d’ahir, a la ciutat es van produir un total de tres accidents de trànsit, en els que van estar implicats dos ciclistes i dos motoristes. En els dos primers accidents van estar implicats dos vehicles, que van col·lidir amb ciclistes, el primer al carrer de Mossèn Josep Ponts, amb el carrer de Rosa Sensat; i el segon a la carretera de Montcada, amb el carrer de Pontevedra. En tots dos casos, els agents de la Policia Municipal van acudir al lloc dels accidents, on els ciclistes van ser atesos de ferides lleus, tot i que un d’ells va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Una mica més tard, a l’avinguda d’Àngel Sallent, amb el carrer de Watt, es va produir una col·lisió entre dues motos. Un dels motoristes va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre que l’altre en va resultat il·lès. En tots els accidents van intervenir els serveis sanitaris del SEM, amb el recolzament de la Policia Municipal.

Atropellament d’un vianant

A les 9.10 h d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal que un vehicle havia atropellat un vianant al carrer de Sant Marc, a l’alçada del carrer de Castellbisbal, i podria necessitar assistència mèdica. Una patrulla va acudir al lloc, on els sanitaris del SEM van atendre el vianant ferit i el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van recollir les dades de l’accident i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Un accident de trànsit amb dos vehicles implicats

Sobre les 16.50 h d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident entre dos vehicles al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Joan Artigues.

 

Una patrulla va acudir al lloc. Els serveis sanitaris del SEM van atendre una de les conductores i la van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agentsvan realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.