transport

L’Ajuntament de Terrassa anul•la l’adjudicació del transport públic

Moventis no s’apoderarà del servei s’autobusos

Els sindicats d’UGT i USOC de TMESA, ambdós integrants del Comitè d’Empresa, han comunicat la seva satisfacció envers l’equip de govern de Terrassa, que ha procedit a anular el procés d’adjudicació del transport públic col·lectiu i urbà de viatgers de Terrassa.

Després de més d’un any de lluita sindical, s’han aconseguit els objectius. L’aprovació d’aquesta adjudicació significava, des del punt de vista del Comitè d’Empresa, “una reducció de les condicions laborals dels treballadors i una doble escala salarial. Hagués significat una conflictivitat inèdita a Terrassa”.

Des dels sindicats recorden que porten més d’un any de lluita i denunciant que la nova adjudicació significava “una baixada en les condicions laborals dels treballadors i una doble escala salarial, per a nosaltres intolerable, i que hagués significat una conflictivitat laboral inèdita a Terrassa des de fa molts anys”. Així doncs, l’Ajuntament s’ha fet endarrere de donar el servei d’autobusos a Moventis després d’avaluar els informes tècnics i escoltar les reiterades queixes i denúncies de mala gestió del procés per part de sindicats i treballadors.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.