Toyota Orient Cars cerca nens de 4 a 15 anys per dissenyar el cotxe del seus somnis

Per a participar en el concurs els nens han de fer un dibuix a ma i dur-lo al concessionari Toyota Orient Cars

El concessionari terrasenc Toyota Orient Cars, amb presència a les poblacions de Terrassa i Rubí, llença una nova iniciativa local amb fantàstics premis per als guanyadors. Es tracta d’un concurs de dibuix infantil ‘Toyota Dream Car Art Contest’en el qual hi participen tota la xarxa de concessionaris oficials de la marca nipona arreu del món.

Els nens i nenes d’entre 4 i 15 anys poden dissenyar el cotxe dels seus somnis, desenvolupant la seva imaginació i la seva creativitat en cadascun dels dibuixos que realitzin per al concurs.

Dream Car es divideix en tres categories: de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys.

Per participar, els nens i adolescents únicament han de realitzar un dibuix a ma, a color, en tamany A3 i portar-ho al concessionari Toyota Orient Cars, situat a Terrassa i a Rubí. Els participants poden utilitzar tot tipus de paper, sempre que sigui de grandària A3, i qualsevol tècnica artística: aquarel·les, llapis de color, ceres, etc. El dibuix ha d’anar acompanyat d’un full d’inscripció que es pot descarregar a la web de Toyota Espanya (www.toyota.es/dreamcar). En aquesta mateixa adreça es troben allotjades les bases legals del concurs, amb tots els detalls del mateix.

El període de recepció de dibuixos s’estendrà del 19 de novembre de 2018 al 28 de febrer de 2019. A finals de març de 2019, un jurat format per experts en arts plàstiques triarà als guanyadors del concurs nacional, que es donaran a conèixer a través d’un comunicat a primers d’abril de 2019. Els vencedors, un per cada categoria, s’emportaran una tauleta multimèdia Lenovo Tab 10 de 10,1″, els segons classificats guanyaran un val per a una escapada rural en família i els tercers obtindran un patinet Oxelo. Els nou finalistes espanyols participaran en el Concurs Mundial. Un jurat format per reconeguts artistes japonesos triarà els millors dibuixos d’entre tots els països participants i els guanyadors obtindran com a premi un viatge a Japó per a ells i un dels seus pares.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.