Tothom meravellat amb la projecció a La Seu d’Ègara

Tothom va quedar meravellat amb l’espectacle de La Seu d’Ègara

Totes les formacions polítiques lloen avui la projecció de videomapping en HD sobre les façanes del conjunt monumental de Sant Pere per impulsar el seu reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si t’el vas perdre pots veure’l en aquest post.

Així, l’Alcalde de Terrassa Alfredo Vega deia a Twitter: “Magnífic, espectacular, meravellós espectacle de vídeo” i afegia que “era un dia important pel conjunt monumental.” “Avui –acabava dient- ens podem sentir tots encara més orgullosos i orgulloses de la nostra ciutat.”

Isaac Albert, d’Esquerra Republicana qualificava de “videomapatge espectacular” l’espectacle de La Seu d’Ègara i afegia: “Música i llum en un espai espectacular explicant la història del conjunt monumental.”

Xavi Matilla de Terrassa en Comú Podem, es referia al esdeveniment com una “gran jornada” i posava en valor la visita al matí d’ Andrés Perelló, ambaixador delegat permanent d’Espanya a la UNESCO. Per acabar qualificant d’espectacular el mapping sobre les esglésies.

Per Ciudadanos va ser el regidor David Aguinaga qui piulava que la Seu d’Ègara era la “joia monumental de l’arquitectura visigòtica que optava a se Patrimoni de la Humanitat”.

En un to més institucional, el Partit Popular agraïa “l’ajut de totes les administracions” perquè Terrassa fos futur Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Els únics que no han dir res a les xarxes socials han estat els anticapitalistes de la CUP.

Si vols viure, en directe, la projecció avui és a les 18.30, 20.30 i 22.30 h. L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia i es apta per a tots els públics.

A més, i per a totes aquelles persones interessades, abans de la projecció del video mapping es realitzaran visites guiades al conjunt a les 17 h, 19 h i 21 h realitzant una inscripció prèvia al Museu de Terrassa.

 

  Share:

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.