VI Trofeu CPA Ciutat de Terrassa - Patinatge

Torna la festa del patinatge artístic a Terrassa

VI Trofeu Ciutat de Terrassa de patinatge artístic

Enguany, la competició aplega 250 patinadors de deu clubs de Catalunya

El Pavelló Municipal d’esports de la Maurina acull la sisena edició del Trofeu de patinatge artístic organitzat pel CPA Ciutat de Terrassa. Prop de 250 patinadors i patinadores de deu clubs diferents competeixen en unes jornades que s’inicien, tant el dissabte com el diumenge, a les 09:00; i que no acaben fins al lliurament de premis. A les 19:00 el dissabte i a les 17:15 diumenge.

CPA Ciutat de Terrassa, PA Igualada, CPA Sagnier, CP Congrés, CN Terrassa, CP Sant Quirze, CP Santa Eulàlia de Ronçana, CPA Cerdanyola del Vallès, EPA Sant Cugat i CP Olesa.

Equips participants al VI Trofeu CPA Ciutat de Terrassa

El trofeu s’estructura en divuit categories i es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. La jornada de dissabte arrencarà a les 9:00 amb les categories de Precertificat i la seguiran Certificat, Iniciació A i Iniciació Majors. A les 13:30 es lliuraran els trofeus d’aquestes categories. La competició es reprendrà a les 15:00 de tarda amb Iniciació B, Iniciació C Menors i C Majors. Tancaran la jornada de dissabte la categoria d’Iniciació D Menors. El corresponent lliurament de guardons tindrà lloc a les 19:00.

La jornada de diumenge començarà a les 9:00 amb les categories d’Iniciació E. A les 10:45 serà el torn de la categoria d’Iniciació Mini. Les actuacions matinals finalitzaran amb la categoria d’Iniciació Pre B que arrencaran a partir de les 11:40. A les 13:00 es lliuraran els trofeus d’aquestes categories. A la tarda serà el torn de la categoria Infantil (15:00), Cadet A i B (15:30) i Cadet C i D (16:00). Tancaran la jornada les categories Juvenil, Júnior i Sènior  (16:30). El lliurament de guardons tindrà lloc a les 17:15.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada