Nou terrassenc il·lustre a la galeria Lluís Muncunill i Parellada

Nou terrassenc il·lustre a la galeria de fills adoptius de Terrassa Lluís Muncunill i Parellada

El retrat del nou terrassenc il·lustre Lluís Muncunill i Parellada ja presideix la Galeria dels Terrassenques i Terrassenques Il·lustres. La pintora Carmen Valverde ha estat l’autora del retrat presentat al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa, amb la presència de l’alcalde de Fonollosa, Eloi Hernández; la tinenta d’alcalde i regidora de Turisme i Patrimoni de Fonollosa, Montserrat Serra; familiars descendents de l’arquitecte Lluís Muncunill; la historiadora Mireia Freixa, que va glosar la figura de Muncunill i la seva trajectòria, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, membres de la Corporació Local, i representants d’entitats de Terrassa.

150è Aniversari del naixement de Lluis Muncunill i Parellada

En acord del Ple Municipal  es va concedir a Lluís Muncunill i Parellada el títol de Fill adoptiu de Terrassa, a títol pòstum i la incorporació a la Galeria de Terrassenques i Terrassencs il·lustres de Terrassa. Des de 1914 aquesta galeria recorda les ciutadanes i ciutadans emblemàtics de Terrassa, que han tingut rellevància, importància i dedicació de servei a la ciutat de Terrassa, tant en la política, les arts, l’esport, els serveis socials o la cultura.

El nou terrassenc il·lustre i fill adoptiu a títol pòstum Lluís Muncunill i Parellada, s’incorpora a la Galeria de Terrassenques i Terrassencs en agraïment de la ciutat de Terrassa al seu esforç i dedicació, per la seva trajectòria professional i artística i el seu compromís amb la cultura.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada