Volen la gratuïtat de peatge de Les Fonts

Sant Quirze del Vallès se suma a Terrassa i altres municipis de la comarca en reclamar la gratuïtat del peatge de Les Fonts

Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa, suma un nou aliat contra el peatge de Les Fonts. En una reunió que es va celebrar ahir entre l’Alcalde de Terrassa i l’Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, van abordar diversos temes com infraestructures de la comarca i serveis al barri de Les Fonts, ja que és un nucli urbà que tots dos municipis comparteixen.

La reunió va tenir lloc al Centre Cívic Torre Julià de Les Fonts, dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès, i un dels primers punts a posar sobre la taula van ser les infraestructures de la comarca. Els dos municipis van decidir que farien pinya, conjuntament amb altres, per tal de reclamar la gratuïtat del peatge de Les Fonts. Van coincidir a valorar que aquesta barrera perjudica greument la mobilitat de la zona i que suposa un fre per al desenvolupament econòmic i productiu de la zona.

També va aparèixer com a punt de l’ordre del dia de la reunió la valoració del conveni existent entre les dues ciutats per garantir de serveis i treballar plegades en el barri de les fonts. Un dels eixos recollits dins d’aquest conveni va ser el de potenciar els canals de participació ciutadana.

També es va decidir modificar aquest conveni de col·laboració en alguns aspectes: la simplificació dels òrgans de coordinació -per poder facilitar l’accés a la ciutadania-, la creació d’una nova zonificació escolar per resoldre el problema d’accés a l’escola Pilarín Bayés, la utilització de la T-Blanca per part dels veïns i les veïnes de Les Fonts de Sant Quirze, o bé millores en el transport públic per tal de facilitar l’accés dels veïns i les veïnes a l’Hospital de Terrassa.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.