Terrassa Reds: ‘És hora de demostrar qui som’

Els Terrassa Reds no es volen despenjar

Els actuals campions de lliga porten dues derrotes seguides

Els Terrassa Reds viatgen diumenge a les 11:00 del matí al camp de la Barceloneta per enfrontar-se als Bufals. Dolent inici de lliga dels actuals campions. L’exigència del calendari era molt alta i ha passat factura als egarencs que han caigut derrotats davant els dos primers classificats. Primer, van caure contra Barcelona Uroloki; després contra Hospitalet Pioners. Ara, l’equip entrenat per Jordi Ventura encara la quarta jornada amb ànims de sumar la segona victòria a l’últim partit abans del nadal.

Els Terrassa Reds han fitxat Ángel Olmo. El defensa torna a l’entitat per reforçar la plantilla i fer-la més competitiva

El partit, però, no serà gens fàcil. Els Bufals van ser els rivals a les semifinals de l’any passat i, tot i que tampoc han començat gaire bé (una victòria i dues derrotes) també volen acostar-se a la zona alta. Hi ha temps perquè tots dos equips remuntin la situació. Per a després del nadal, quedaran, encara, set partits.

És hora de demostrar qui som” -diu Jordi Ventura, tècnic egarenc- “hem de deixar-nos de vacil·lacions i jugar com sabem. Serà un partit dur però l’hem de resoldre a favor nostre i tornar a la senda guanyadora. Després de festes hem d’encadenar vàries victòries per assegurar-nos una plaça als playoffs i guanyar aquest diumenge a Barcelona ens donarà la confiança per afrontar la segona part de la lliga”.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.