Terrassa organitza una exitosa Copa del Món d’Esgrima

La ciutat de Terrassa va organitzar el darrer cap de setmana una exitosa edició de la Copa del Món d’Esgrima al pavelló Can Jofresa

La ciutat de Terrassa va acollir el passat cap de setmana una nova edició de la Copa del Món d’Esgrima al pavelló de Can Jofresa. Es tracta de la cinquena edicioó d’aquest torneig i va ser tot un èxit a Terrassa. Fins a 70 participants van prendre part de la Copa del Món amb un total de 29 països representats. Amb la realització d’aquesta prova, Terrassa ja és coneguda dins del món de l’esgrima com a un dels millors llocs.

En quan als resultats, Carlos Llavador, madrileny, es va emportar la victòria gràcies al seu triomf a la final davant l’italià Martino Minuto, tot i que nacionalitzat turc. El podi el va completar Rhys Melia, britànic. En quant als participants catalans, el millor va ser Gabriel Garcia a la 29a posició, seguit de Roger Garcia a la 30a.

El diumenge, a més, es va disputar l’Open Internacional, competició dominada per les italianes a la categoria femenina, i pels russos a la categoria masculina. En quant a les noies, Martina Sinigalia es va imposar a Marta Camilleti. D’altra banda, als nois, Marat Barikov va vèncer a Dimitri Trofimov, en un Open Internacional que va tenir a la tercera posició al madrileny Luis Alfonso Delbergue.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.