Sí, ‘Lolito Fernández’ ens està robant a tots

Sí, ‘Lolito’ Fernández ens està robant a tots

Com altres evasors fiscals, el ‘youtuber’ ‘Lolito’ s’aprofita de la infraestructura pública però evita pagar impostos a través dels sistemes legals

‘Lolito’ Fernández es un gamer i youtuber que ha obtingut una gran fama arran del joc Fortnite. Acumula actualment més de 3 milions de subscripcions al seu canal de Youtube.

En els últims dies, ha sigut noticia degut a la seva mudança a Andorra, com ja han fet anteriorment altres youtubers com Alexby11 o Vegeta777.Tal com anunciava ell mateix al seu canal, avisant als seus seguidors que degut a la mudança estaria uns dies inactiu. També anunciava en un altre vídeo –ja eliminat- , que el motiu per marxar era pagar menys impostos.

Al vídeo explica que marxa a Andorra perquè no “et sablejen com aquí” i que no ha de pagar impostos j que “Espanya m’ha donat molt poc. I em diran: La salut, l’institut… jo no he anat a l’institut pràcticament. A causa de la polèmica provocada per aquestes paraules, aquest vídeo ha estat eliminat, però encara circula per la xarxa:

Segons ell afirma, no marxa per no pagar impostos, perquè seguirà pagant a Andorra, tot i que seran menors

Tot i que afirma que no li deu res, el desplaçament de tot el seu material des de la seva residencia a Andorra, es farà per vies públiques, i si fa servir GPS per trobar la localització, estarà fent servir un sistema finançat públicament també. El sistema de salut, la seva educació, la seguretat nacional i fins i tot l’ús de la tecnologia que fa servir (Internet i Google parteixen d’investigacions públiques) són només algunes de les característiques que han permès a Lolito treure un rendiment econòmic dels seus comptes de Youtube i Twitch, on retransmet les partides que ell juga.

Lolito no marxa fora perquè no tingui diners, Lolito marxa perquè guanya molts diners, i vol quedar-se amb una part major del que recapta. Tot i que en la seva percepció, Espanya –o més aviat, els sistemes d’infraestructura pública- no l’ha ajudat res, Lolito està molt equivocat per l’ús que ell –com tots- ha fet dels serveis públics. Tot i que ho donem per fet, si Lolito i companyia segueixen fent-los servir mentre evadeixen impostos, són uns lladres i estan destruint el sistema públic.

Author: David Rodrigo Núñez

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada