Projecte per millorar la seguretat a la BV-1221 de Terrassa a Matadepera

Projecte per millorar la seguretat a la BV-1221 de Terrassa a Matadepera

La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte per millorar la seguretat viària en el tram comprès entre el PK 1,620 i 7,070 a la BV-1221 entre Terrassa i Matadepera per on passen una mitjana de 10.378 vehicles. El projecte, que ha estat lliurat als respectius ajuntaments, inclou la realització d’obres per un import de 1,033 milions d’euros i un termini de realització de cinc mesos.

L’actuació té com a objectiu la moderació del trànsit i protecció dels vianants i ciclistes, la millora de la seguretat del ferm i la reducció de conflictes a l’entorn de punts singulars com ara interseccions, accessos, revolts i zones d’avançament, a més del reforç en la senyalització de la via.

Les principals actuacions contemplen millores als trams urbans com actuació singular de millora dels accessos a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey i l’aparcament adjacent, la renovació total de la capa de trànsit i les marques viàries,  excepte en els trams de recent pavimentació, la implantació de noves barreres de seguretat i sistemes de protecció de motoristes, i millores en els elements assistents, a més d’accions de drenatge com ara noves cunetes laterals revestides i neteja i reparació de les existents. 

El projecte també inclou revisió d eles limitacions de velocitat, supressió de trams d’avançament sense condicions adequades de seguretat amb mitjana doble línia continua als trams interurbans, revisió i millora de la senyalització vertical i abalisament.

Author: Diputació de Barcelona

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.