El Segle XX reclama solucions urgents pel barri al Ple Municipal

Els veïns del Segle XX reclamen solucions al Ple Municipal del mes de Juliol de Terrassa

Salvador Pérez president de l’Associació de Veïns del Barri del Segle XX de Terrassa reclama accions urgents al barri

Els veïns del barri del Segle XX acudeixen al Ple Municipal per denunciar la deixadesa dels diferents equips de govern local, amb el barri del Segle XX, deixadesa, manca d’inversions al barri, carrers encara avui dia sense urbanitzar amb herbes i matolls, problemes eterns del barri com el cas del gasòmetre sense via visible de solució, brutícia acumulada amb estris i mobles vells al carrer, contenidors plens de brossa. Voreres fetes malbé amb difícil accessibilitat per a persones amb diversitat funcional, degradant encara més la situació del barri.

Salvador Pérez president de l’Associació de Veïns del barri del Segle XX acusa el govern municipal com a responsable total de la deixadesa i manca de solucions al barri, des de fa anys, sense aportar solucions. Especialment en referència al sistema de recollida d’escombraries de la ciutat que no aposta per millorar la recollida selectiva, ara amb tan sols un 33% i amb brutícia acumulada al voltant dels contenidors.

El problema de l’abandonament del Segle XX és greu i el govern municipal no vol afrontar-ho

El poc compromís dels polítics de l’equip de govern responsables ha provocat l’abandonament del barri, amb excuses recurrents i sense solucions als problemes reals. Les denúncies presentades no tenen resposta, des de fa més de sis anys, la manca de voluntat política, cinc carrers sense urbanitzar un barri sense acabar des de 1977, incompliment de la llei i normes de transparència, sense resposta en més d’un 70% de les instàncies. Problemes greus i estructurals que ni l’equip de govern vol afrontar, ni ho han fet els equips anteriors.

Les denúncies fetes a disciplina urbanística, sobre activitats fraudulentes, ni reben resposta ni solució, un espai del gas on va una plaça pública totalment contaminat i amb activitats que posen en perill a les persones i els veïns del barri, un fet que ja durà més de 6 anys sense solucions efectives.

Als acords aquest equip de govern no fa ni cas

Els veïns del Segle XX amenacen en deixar de pagar els impostos municipals, fins que es tracti el barri amb el respecte i igualtat que mereixen. El regidor de districte Jordi Rueda ha respost als veïns, amb les rialles de regidors de Terrassa en Comú per la mteixa resposta que podeu veure al vídeo.

El més notori és que el barri del Segle XX no és l’únic en aquesta situació, sols cal creuar la ciutat passejant per adonar-se d’una realitat que els veïns viuen diàriament i que cada alcalde ha promès arreglar abans de les eleccions i que cada govern municipal ha fet oïdes sordes.

 

Author: Manel Okey

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada