El Sant Pere Nord CF entra a l’acord de col·laboració

El Sant Pere Nord CF entra a l’acord de col·laboració esportiva signat entre el CP San Cristóbal i la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa

En un acte intern celebrat ahir a les instal·lacions del Sant Pere Nord CF, els presidents de les tres entitats van escenificar l’aliança mitjançant un intercanvi de samarretes.

L’acord esportiu contempla la col·laboració de l’àrea tècnica del CP San Cristóbal i el Jàbac Terrassa, que començarà a treballar conjuntament amb el Sant Pere Nord CF a partir d’aquest mes de març amb l’objectiu de preparar la propera temporada 2017/2018. L’objectiu principal és el de compartir estructures i metodologies de treball, tant pel que fa a l’entrenament de jugadors com de porters. Es compartirà direcció esportiva, es realitzaran entrenaments en comú en algunes categories i s’aprofitaran les estructures esportives ja existents.

Aquest acord de col·laboració es produeix a causa de la voluntat expressada pel president i la junta directiva del Sant Pere Nord CF de formar part de l’estructura esportiva forta i amb uns fonaments sòlids existent, fet que serà beneficiós tant pel seu futbol base com pels equips amateurs.

L’aliança ajudarà a aconseguir l’objectiu prioritari de la col·laboració esportiva entre entitats, que és la unió de forces pel bé de l’esport, i més concretament del futbol, de la ciutat de Terrassa.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.