Sant Cugat organitza la Final Nacional de bàsquet infantil femení

Aquest diumenge Sant Cugat organitza la Final Nacional de bàsquet infantil femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

El proper diumenge dia 28 de maig, el Consell esportiu del Vallès Occidental Terrassa conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat, organitza la Final Nacional de Bàsquet infantil femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A aquesta final, que es durà a terme des de les 9:00 hores fins a els 18:00 hores al Pavelló Municipal de Valldoreix, hi participen equips escolars d’arreu del territori català que després de les diferents fases territorials, s’han classificat per aquesta cita.

Emmarcada dins dels actes de Sant Cugat ciutat del Bàsquet Català, les Finals Nacionals impulsades per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport, posen punt i final a les diferents competicions escolars de Catalunya que s’han organitzat al llarg del curs escolar. Sota el paraigües de la campanya de valors a l’esport “Jo Sempre Hi Guanyo” que la Ucec impulsa i que marcarà el signe de les competicions escolars en els futurs cursos els equips no només competeixen esportivament sinó que la bona conducta l’esportivitat i els valors puntuaran.

En les finals convocades hi participaran equips representants de Barcelona i Tarragona que han arribat a aquesta fase final. En quant a Barcelona, els equips representants seran: Creu Alta Sabadell Bàsquet, Emili Vallès Igualada, Institut front Marítim, Col·legi La Seda i Bàsquet Ribes. D’altra banda, l’equip tarragoní serà el Ampa Teresianes.

A l’entrega de premis que es realitzarà el dimenuge a les 19 hores, hi assistirà el president del Consell Esportiu Dani Nart i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat Eloi Rovira.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada