Renovació del patrocini per l’escola de bàsquet

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’escola d’anglès Kids&Us Terrassa Nord renoven l’acord de patrocini de l’equip federat de l’Escoleta

Per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Directora de Kids&Us Terrassa Vallparadís, Sra. Gigi Lucero, en representació de la Directora de Kids&Us Terrassa Nord, Sra. Marta Cabré.

Es consolida així una relació de col·laboració per una segona temporada per a la promoció i subsistència de l’equip dels infants més petits (nascuts l’any 2010-2011) del Club. L’Escoleta competirà a l’activitat Escobol (primera fase els dies 10 i 25 de novembre, 15 de desembre de 2018 i 12 i 26 de gener de 2019) de la Federació Catalana de Basquetbol. 

Kids&Us va néixer a Manresa, Barcelona, l’any 2003. L’èxit de la metodologia i del model de negoci ha propiciat una ràpida expansió, tant a Espanya com a escala internacional, que ha portat a la companyia a ser present en quatre continents i a ser capaç de mantenir un creixement exponencial durant els últims anys. Actualment compta amb més de 115.000 alumnes en els seus 377 centres.

Author: Comunicació CBSP

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.