‘Reempresa Mercats Municipals’

‘Reempresa Mercats Municipals’

El projecte “Reempresa Mercats Municipals” per facilitar i millorar la transmissió i ocupació de les parades dels mercats. Que ha estat presentat aquest matí per: El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Comerç, Amadeu Aguado; acompanyat del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert; i del president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad.

L’acte, al que també assistirà el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, ha tingut lloc al Mercat Municipal de Sant Pere.

 

Reempresa Mercats Municipals” és un projecte liderat per la Diputació i la patronal Cecot, amb el suport de diversos ajuntaments de la província de Barcelona, que consisteix en una aposta per emprendre en aquests tipus de mercats.

El projecte es desenvolupa a través d’un programa que busca facilitar i millorar la transmissió i ocupació de parades disponibles als mercats i visibilitzar-los com un espai de bones oportunitats per reemprendre nous negocis.

El programa s’està aplicant actualment a 50 mercats municipals de 33 municipis diferents de la província.

Des de la posada en marxa del projecte s’han reemprès 24 parades de mercat en funcionament i s’han ocupat 12 parades disponibles als diferents mercats de la Diputació de Barcelona.

A la fotografia, podem veure, anant d’esquerra a dreta: Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya; Isaac Albert, diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona; Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat; Antoni Abad, president de la patronal Cecot; i Manuel Giménez, tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.