Raffel Pages: a la vanguardia però amb caràcter familiar

Raffel Pages Jacquard

Avda. Jacquard, 52

Facebook

La perruqueria de l’Avinguda Jacquard fa 15 anys

El saló de bellesa Raffel Pages fa 15 anys demà i ho celebrarà amb els clients que vagin al local. Elisabet Piris va començar en aquest negoci el 9 d’octubre de l’any 2000 perquè coneixia a Raffel Pages i hi havia la possibilitat d’obrir un saló a Terrassa. La perruqueria combina el món de la vanguardia de l’estètica de Raffel Pages amb la vida de barri actiu al voltant de l’Avinguda Jacquard.

Trajectòria al voltant de la zona

Tot i que els clients majoritàriament són de mitjana edat, l’equip de Raffel Pages explica que rep moltes visites dels estudiants de l’ESCAC i la UPC.  I és que una perruqueria del 2000 és el testimoni perfecte dels canvis que hi ha hagut en una zona de Terrassa que va començar sent molt nova per la ciutat i ara ja té una vida de barri.

El luxe…

Raffel Pages treballa amb productes d’alta qualitat en els seus tractaments amb l’Oréal i Kérastase. Són saló recomanat oficialment per GHD i saló embaixador per Curve. Sempre reciclant-se i anant a la última gràcies a la formació a l’Institut de Raffel Pages.

…però amb un tracte molt personal 

Tot i no ser una perruqueria de barri, l’Elisabet explica que el que els diferencia d’altres perruqueries és el tracte amb la gent i conserven el caràcter familiar dels salons de tota la vida. “Les nostres clientes no són una més” .

Preus assequibles

Tot i ser una perruqueria de luxe els preus són molt assequibles, mantenint aquest doble caràcter que la defineix. Tallar val 15,90€, el color 37,80€ i pentinar 12, 75€ (curt), 14,60 (mitja melena) i 15,90 (llarg).

Estètica

A part del tractament de cabell a Raffel Pages maquillen, fan pedicura i manicura i també tractaments facials.

Raffel Pages

“Nosaltres pentinem ànimes” Aquesta és una de les frases de Raffel Pages que l’Elisabet vol transmetre a la seva perruqueria. “No volem només que la persona surti guapa, sinó que surti feliç i que el seu estat d’ànim sigui positiu”.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada