Quartet Mèlt, al CCT

El Centre Cultural de Terrassa acull Quartet Mèlt

Terrassa gaudirà del concert de Quartet Mèlt, ls guanyadors d”Oh Happy Day’ de TV3 al Centre Cultural

 

 

El públic terrassenc podrà gaudir de les veus i la posada en escena dels guanyadors del programa ‘Oh Happy Day‘ de TV3 al Centre Cultural de Terrassa (CCT). Es tracta d’un grup que va nèixer l’any 2012 i, des d’aleshores, no han parat d’oferir concerts en diferents països com per exemple Suècia o Itàlia. Al primer dels països, van actuar a Örebro, mentre que al segon, ho van fer a les ciutats de Cagliari i Salerno.

El seu èxit rau en el fet que poden interpretar una gran varietat d’estils, sense deixar de banda les cançons més clàssiques ni les més modernes. La diferència amb altres grups és que són capaços de connectar amb el públic d’una manera molt especial, fins al punt d’arribar a tenir una gran complicitat.

El motiu principal de la seva performance és fer-ne difussió de l’entitat Prodis, d’una banda, i de l’altra recaptar fons per a les més de tres-centes persones que tenen discapacitat intel·lectual, malalties mentals que són ateses als tallers i als habitatges de la fundació. Pel que fa a Prodis, és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

El grup d’artistes de Quartet Mèlt està integrat per Magalí Saré (Soprano), Ariadna Olivé, (Contralt), Eloi Fort (Tenor) i Oriol Quintana (Baríton).

L’espectacle serà divendres dia 25 a les 21.00 al Centre Cultural de Terrassa.

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.