Llamp visible desde Can Palet

Puja el preu de la llum però 6.700 vivendes de Terrassa es queden a les fosques

La pluja causa diverses afectacions a Terrassa

La turmenta d’ahir va deixar a les fosques a 6.700 vivendes

La pluja torna a posar a proba la resistència de les infraestructures i serveis d’emergència a Terrassa. Sí perquè ahir, als volts de dos quarts de set de la tarda, el cel es va ennegrir i els llamps i els trons van ser amos i senyors de ciutat. La tormenta elèctrica va venir acompanyada d’un fort vent i una pluja intensa.

El vent va trencar diversos arbres, alguns del quals, van causar afectacions al trànsit com deixa palès aquesta piulada.

Si ja feia por, adobem-ho amb el tall del subministrament elèctric que va deixar 6.700 vivendes a les fosques. De fet, aquest matí encara hi havia gent sense llum. L’afectació va ser més evident als barris de Can Palet, Ègara, Torressana i Can Parellada. L’elèctrica ENDESA va tardar hores en restablir el subministrament i, a Ca n’Anglada o al barri del segle XX encara no funcionen frigorífics, teles o tot allò que vagi endollat.

 

La llum és cada cop més cara però la xarxa elèctrica és pròpia del tercer món.

 

Un dels llamps va caure a sobre d’una de les torres d’il·luminació de l’Estadi Olímpic de Terrassa. Semblava l’Apocalipsi.

Segons informa la Policia Municipal, la pluja va provocar l’avaria del fluid elèctric d’una vintena de semàfors ubicats a gran part de les vies ràpides de la ciutat, com l’avinguda del Valllès, l‘avinguda de Barcelona i la carretera de Montcada, afectant el correcte desenvolupament del trànsit.

Els serveis d’emergència van rebre 45 trucades de la ciutat, la majoria per inundacions als baixos, arbres trencats pel vent que van caure sobre la calçada de l’Avinguda del Vallés i altres zones de la ciutat.

 

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada