PUGEM A 50.372 ATURATS AL VALLÈS OCCIDENTAL

TERRASSA TANCA EL MES DE MARÇ AMB 14.307 ATURATS A LA CIUTAT

14.307 registrats a Terrassa que demanden treball

L’atur baixa lleugerament en 24 contractats, mantenint els 14.000 aturats a Terrassa al tancament del mes de Març. Segueix doncs una tendència preocupant amb la desaceleració dels mercats i de la feina, amb una previsible tendencia a incrementar les llistes en els propers mesos.

Segueix la preocupació al Vallès per l’increment general i la tendència a l’alça que anirà a més tal i com ja varen pronosticar els mercats fa mesos, degut a la inestabilitat política, tant al govern central com a Catalunya, com el canvi d’hàbits de compra de la ciutadania.

Terrassa segueix encapçalant la comarca amb la xifra de més aturats, per davant de Sabadell tan en percentatge com en xifres

Un percentatge massa elevat, que posa en risc l’equilibri laboral i social a la llarga. Si comparem Terrassa amb Sabadell, sempre habitualment una mica per sota de les xifres de Terrassa, a Sabadell com en general al Vallès Occidental també puja l’atur, tancant el mes de Març amb 69 aturats més a les seves llistes, un total de amb 12.616 aturats a Sabadelli i un 12,25%.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.