El PSUC també demana retirar el cartell de carnestoltes

Sobre el cartell de Carnestoltes Terrassa 2018

Entenent i respectant la paròdia, disbauxa i transgressió que representem a la festa tradicional i popular de Carnestoltes, considerem que el cartell publicitari d’enguany dels organitzadors a Terrassa és contrari als drets de les dones ja que frivolitza i banalitza l’abús sexual. Si la intencionalitat era una altra, el cartell realment genera confusió i mostra abús normalitzat.

En un context marcat els darrers temps per la violència, segrestos, assassinats, violacions en grup de “manades” i abusos en públic en festes un cartell publicitant el Carnestoltes on figura una dona i diverses mans grapejant-la és un mal exercici dels valors d’igualtat i respecte en una Terrassa que ens hem declarat “ciutat feminista”. Per això, demanem als organitzadors i a l’Ajuntament que en coherència retirin aquest cartell i es publiciti el Carnestoltes sense utilitzar el cos de les dones com un reclam sexista.

El PSUC-viu de Terrassa i la JSUC – Joventut Comunista vam celebrar la iniciativa de declarar Terrassa com a “ciutat feminista” (iniciativa sorgida de CCOO i trasladada al Ple municipal) per tal d’incloure en les pràctiques diàries polítiques justes i coherents amb el que comporta ser una ciutat feminista.

Per unes festes on tots i totes poguem gaudir-les amb seguretat, llibertat i igualtat!

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada