Primera Diada d’uns Minyons modernistes diumenge a la Plaça Vella

Actuació dels Minyons de Terrassa diumenge a la Plaça Vella dins de la Fira Modernista 2019

Aquest diumenge 12 de maig, els Minyons de Terrassa, actuem a la plaça Vella acompanyats dels Castellers del Riberal amb motiu de la Fira Modernista de Terrassa. Aquesta actuació ens la prenem com la primera Diada important a la nostra ciutat i és per això que volem apropar els castells a la nostra gent. Per aquest motiu, hem decidit fer varis sorteigs entre la gent que ens acompanyi aquest dimecres i divendres a l’assaig i acabi a plaça diumenge donant-nos el seu recolzament.

L’objectiu de tot plegat és oferir a la ciutat el primer castell de nou de l’any, en aquest cas voldríem fer el 3 de 9 amb folre, el nostre primer de 9 de la temporada, acompanyat del 2 de 8 amb folre i el 5 de 8 que ja vam descarregar a Cerdanyola el cap de setmana passat. També voldríem descarregar una altra vegada el pilar de 6.

Així doncs la intenció és poder portar a plaça en aquesta Diada dos castells folrats i un de la gamma alta de 8 així com continuar rodant el pilar tenint en compte com sempre els assaigs d’aquesta setmana i les camises que puguem portar a plaça diumenge.

Author: Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa

1 comment

Modernista? Jo només veig una actuació castellera convencional com qualsevol altre… Trobo lamentable i egoista que els Minyons siguin la única colla de cultura popular de la ciutat que no s’adapti a l’objectiu de la Fira Modernista que no és altre que el de recrear la Terrassa de l’època….

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.