Alfredo Vega presenta el nou cartell de la Mitja Marató

Presenten la 20ª edició de la Mitja Marató de Terrassa

Desvelat el cartell de la vintena edició de la Mitja Marató de Terrassa

L’acte també ha comptat amb l’alcalde de Terrassa i David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha estat l’encarregat de desvelar el nou cartell de la Mitja Marató. Ho ha fet acompanyat de David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató i d‘Eva Candela, la regidora d’esports.

Es tracta d’una edició molt especial, ja que és la vintena d’aquesta prova. Com ja vam publicar a Terrassa Notícies, la marató torna al gener, i ho fa amb novetats. La més important és el canvi de localització, tant de sortida com de l’arribada, que passen d’estar al tradicional Passeig 22 de juliol al Parc dels Catalans.

Recordem als nostres lectors que ja es poden inscriure a la Mitja Marató o, si així ho desitgen, a la cursa popular Santi Centelles de 5km, que es disputa en paral·lel. A més, que el dia 12 de gener, un parell de setmanes abans de la cursa (que és el diumenge 27)  hi ha una exposició de fotografies a Els Amics de les Arts que commemoren els 20 anys d’història d’aquesta prova a la ciutat. No serà, però, fins al 18 de gener quan es faci la gala de presentació al Teatre Principal, l’acte començarà a les 20h de la tarda.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada