Presentació 3a prova Circuit Padelcat

El CN Terrassa acull la tercera prova del Circuit Padelcat

 

 

  • La competició corresponent al circuit de pàdel amateur més popular de Catalunya se celebrarà entre el 7 i el 14 de maig

 

  • L’aspecte lúdic serà protagonista gràcies a la instal·lació d’una Zona Chill Out i una Zona d’Oci

 

cosjove-club-natacio

El Club Natació Terrassa acollirà entre el 7 i el 14 de maig la tercera prova del Circuit Padelcat, el circuit de pàdel amateur més veterà, reconegut i popular que es disputa a Catalunya sota l’organització de MasterSports.

 

La competició contempla cinc categories masculines, quatre categories femenines i tres categories mixtes. De fet, les categories d’iniciació, la 5a masculina i la 4a femenina, s’incorporen aquest any i podran gaudir d’una exclusiva Master Class durant el torneig. Una altra de les novetats d’aquesta edició serà l’augment de l’oferta lúdica. S’instal·larà una zona d’oci en la qual, per exemple, es durà a terme un torneig de futbolí el dissabte 14 i s’habilitarà un inflable per als més petits.

 

Així mateix, els participants rebran un Welcome Pack, una samarreta exclusiva de primera qualitat i gaudiran d’una zona chill out amb servei propi. Les inscripcions, obertes fins al dimarts 3 de maig, poden realitzar-se online en l’enllaç següent: http://www.padelcat.com/circuit-padelcat/inscripcions-circuit-padelcat/. Cal destacar que els socis del CN Terrassa es beneficiaran d’un preu d’inscripció especial de 25 € per una categoria i 37 € per dues, en comptes de 28 € i 43 €, respectivament.

 

Un circuit reconegut

 

El Circuit Padelcat és el circuit de pàdel amateur més veterà, reconegut i popular que es disputa a Catalunya. Al llarg de tot un any, els jugadors participants poden prendre part en set torneigs en què aniran sumant els punts que establiran el rànquing de la seva categoria, fins a arribar al gran Màster final.

 

Habitualment, les proves es desenvolupen al llarg de tota una setmana: comencen en dissabte i es perllonguen fins al dissabte següent quan es disputen les finals. Els dies i horaris de competició es publiquen puntualment a la web de Padelcat. Cal subratllar que, per inscriure’s en el Circuit Padelcat, no cal tenir llicència federativa, malgrat que sí és aconsellable disposar d’una assegurança d’accidents (també tramitable en el moment de fer la inscripció).

 

El Circuit 2016 es presenta apassionant després del gran èxit assolit en la darrera convocatòria, amb una mitjana de més de 230 parelles per prova i superant per primer cop la xifra de 400 parelles inscrites al Màster Final. Globalment, el Circuit va mobilitzar l’any passat més de 3.000 jugadors de pàdel.

 

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.