CNT

Possible moció de censura contra el CNTerrassa

Torna el mal ambient entre els socis del Club Natació Terrassa

Després del canvi sobtat de director i president a finals del 2014, un grup de socis del CN Terrassa està impulsant una moció de censura contra l’actual junta directiva.

A finals de novembre, es va crear una comissió de seguiment formada per un grup de socis contraris al funcionament i la gestió del club. Al·leguen que durant el 2014 es van tenir despeses innecessàries, com la nova imatge corporativa, el canvi del sistema informàtic o la construcció d’equipament controvertit com el pàrquing, entre d’altes.

L’objectiu, primerament, era només informar al soci de la situació econòmica del club. Però la junta no està complint els acords pactats a l’assamblea així que el grup opositor ha impulsat una moció. Es volen convocar unes noves eleccions, encara que, segons els estatuts del club, es necessiten un mínim de 1.500 signatures i 2.000 socis que vagin a votar, amb dues terceres parts que votin a favor de canviar el govern. Mentre el club guarda silenci, els impulsors de la moció continuaran la seva campanya informativa.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada