Polinyà guanya el concurs ‘Piula contra la violència masclista’

Dues estudiants de Polinyà guanyen el concurs “Piula contra la violència masclista”, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

373 frases han participat en la quarta edició del concurs ‘Piula contra la violència masclista’, que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc de la ‘Campanya de sensibilització per a la igualtat i les relacions lliures de violència‘. Aquest migdia el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i el conseller comarcal de l’Àrea de Benestar Social, Pol Altayó, han lliurar els premis a les dues estudiants guanyadores.

A la Categoria júnior el primer premi ha estat per Maria Robledo, estudiant de 2n de Batxillerat de Polinyà amb la frase “Bella, no t’enganyis, la bèstia no et farà feliç”. S’ha endut un tablet i un llibre sobre la temàtica del concurs. La finalista ha estat Laura Cerrillo, estudiant de 4t d’ESO de 15 anys i també de Polinyà. Ella és l’autora de la frase “No permitas que el TE AMO se convierta en TU AMO” i ha estat obsequiada amb un ebook i un llibre sobre aquesta temàtica.

Pel que fa a la Categoria Sènior, “els premis d’aquesta categoria han quedat deserts, ja que les frases no reuneixen la qualitat ni l’objectiu requerits”, informen des del Consell Comarcal. El premi col·lectiu ha estat per l’Institut de Castellar del Vallès, que ha estat el centre que ha realitzat més piulades, amb 86 twitts realitzats.

Aquest concurs forma part d’una campanya de conscienciació contra la violència masclista, que es complementa amb tallers a instituts de la comarca, i també es compta amb el suport i acompanyament d’El Safareig, entitat de Cerdanyola del Vallès. Enguany ja s’han concretat una quarantena de tallers en 8 municipis de la comarca-

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.