Pocs efectius de Minyons no els deixen fer castells de nou

Els Castellers de Terrassa, lliures d’actuació, es dediquen a fer truites

La plaça de Sant Roc s’ha resistit aquest any. Els malva venien preparats, però amb pocs castellers, cosa que ha impedit pujar castells de 9. Tot i així, la seva primera actuació ha estat neta i apuntava maneres, un bonic  5 de 8. Els següents castells previstos han fet llenya, el 4 de 8 amb pilar i el 2 de 8 amb folre, cosa que ha desmoralitzat la colla terrassenca. La seva darrera actuació a la Festa Major de Sabadell ha estat el 3 de 8 que sí que han aconseguit descarregar.

Els Saballuts també han fet llenya, en aquest cas amb el primer castell de 9 de la colla, un intent de 3 de 9 que ha caigut abans de coronar. Els Castellers de Barcelona ha tingut més sort, amb el 3 de 9 que sí que han pogut carregar, però que també ha cedit abans de ser desmuntat.

La propera actuació dels Minyons de Terrassa serà durant les Festes de La Mercè, a la Plaça Sant Jaume, el dia 22 de setembre. En aquesta plaça es tornaran a veure les cares amb Els Castellers de Barcelona, on el més probable serà que s’hi vegin uns quants castells de gamma extra.

I els Castellers de Terrassa, en un cap de setmana lliure d’actuacions, han aprofitat per fer el ‘Concurs de truites Blauturquesa’ amb el lema ‘Vinga va! Fot-li ous!’. Aquest peculiar concurs de cuina per a castellers va ser dissabte a la tarda, a la seu de la colla.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.