La pluja causa desperfectes a Terrassa

La pluja causa desperfectes a Terrassa aquest cap de setmana en una canonada, la inundació d’un carril i altres danys

Un llamp va causar danys a la canonada de gas d’un edifici

Hores després, al voltant de les 0.15 h de dissabte, un particular va informar la Policia Municipal que havia vist caure un llamp sobre la teulada d’un edifici del carrer del Tren de Baix i que hi sortia foc. Al lloc es van personar diverses dotacions policials i de Bombers, així com una ambulància. Els bombers van comprovar que el llamp havia causat danys a la canonada que subministra gas als habitatges d’aquest edifici, van tallar el subministrament i van donar avís a l’empresa subministradora, que es va fer càrrec de l’avaria.

Tallat un carril de l’avinguda del Vallès per la pluja

Divendres a la nit, cap a les 21.15 h, la Policia Municipal va haver de tallar al trànsit un carril de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del Polígon Industrial Els Bellots, perquè en aquest punt la calçada estava completament coberta per una gran quantitat d’aigua. La xarxa de clavegueram no podia absorbir en aquell moment la gran quantitat d’aigua de pluja que baixava pels col·lectors. El tall va durar uns vint minuts, fins que va baixar el nivell de l’aigua.

Altres danys a causa de la pluja

A les 10 h del matí del dissabte, el servei 112 va informa la Policia Municipal que havia caigut part del mur perimetral del pàrking d’un establiment comercial a l’avinguda del Tèxtil. La dotació desplaçada al lloc dels fets va comprovar que els responsables de l’establiment ja havien senyalitzat i tancat correctament el lloc. La dotació de Bombers que hi va anar no va arribar a actuar.

A les 18.30 h del mateix dissabte, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular informant que havia caigut part d’un balcó d’un edifici del carrer del Torrent d’En Pere Parres. Una dotació de Bombers va sanejar la façana de dos edificis adjacents.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.