Plenari a Les Fonts

Constitució de la Comissió Plenària Intermunicipal de Les Fonts

La primera tinenta d’alcalde i regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera i l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, van presidir ahir al vespre la constitució de la Comissió Plenària Intermunicipal de les Fonts. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic Torre Julià de Sant Quirze del Vallès. Adjuntem imatge.

Un cop constituida, la comissió va acordar que a partir d’ara els veins de Les Fonts del terme de Sant Quirze del Vallès tindran els mateixos punts per a accedir a l’escola bressol municipal l’Esquitx que els del terme de Terrassa, i que tindran també dret a la T-Blanca en les mateixes condicions que els ciutadans de Terrassa. Així mateix, es va acordar que ambdós ajuntaments duran a terme accions conjuntes per a reclamar a la Generalitat de Catalunya la unificació tarifària dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, de manera que l’estació de Les Fonts, actualment dins la zona 3, passi a ser zona 2 com la de Sant Quirze

La Comissió Plenària Intermunicipal de les Fonts és una de les novetats sorgides del Conveni per a la millora en la prestació de serveis al barri de les Fonts, amb l’objectiu d’estudiar, fomentar i impulsar accions que ajudin a la coordinació i la millora dels serveis que es presten al barri de les Fonts, i la potenciació dels canals de participació dels veïns i les veïnes del barri.

Foto: Ajuntament de Terrassa

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.