Petra Cassó

Petra Cassó obre al Raval amb molt de glamour

Petra Cassó

Raval de Montserrat, 62
Tel. 648920379

Petra Casso: ‘moments per estimar-me tal com soc’

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat a Terrassa, al cèntric Raval de Montserrat, 62, un nou centre d’estètica PETRA CASSÓ, un centre amb glamour, amb molt de glamour que fa del tracte personalitzat el seu late motive.

El nom té la seva història –ens explica la Jana García– doncs era costum al poble que tinguessis tres noms, el que triaven els pares, el del dia que naixies i el del dia que et batejaven i, com vaig ser batejada per Sant Pere, doncs PETRA ve d’aquí. Lo de CASSÓ és un homenatge a la casa pairal del poble”. La família de la Jana és de Cabó un petit poble de l’Alt Urgell.

La Jana es mostra molt contenta de l’acollida que ha tingut el seu centre a la ciutat. “La gent –ens diu- s’ha involucrat molt amb la promoció del 2×1”. Sí perquè ara pots tenir un esmaltat semipermanet de mans d’aquesta manera. T’en pots fer dos però només en pagues un.

L’acte d’inauguració va estar  amenitzar amb música en viu. Nadales en anglès en format Jazz interpretades per la Núria Paletes i el Xavi Algans al piano.

Núria Paletes i Xavi Picans van amenitzar l'acte amb música en viu
Núria Paletes i Xavi Picans van amenitzar l’acte amb música en viu

Acord amb la decoració del local, que podríem definir de romàntic francès, amb força blanc i força daurat, no hi van faltar els tradicionals macarons, ni els bombonets ni la champagne.

Felicitats Petra Cassó, desitgem que plegats trobem “…moments per estimar-nos tal com som” que és el lema del teu centre.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.