Optivall t’ofereix el millor per la teva vista i oïda

A Optivall trobaràs els millors professionals que s’encarregueran de la teva vista i oïda

Òptica Optivall

Rambla Francesc Macià, 149, Terrassa

93 783 24 40

macia@optivall.com

Confia la teva vista i la teva oïda a Optivall

A òptica Optivall trobaràs els millors serveis per la teva vista i oïda. És una empresa amb 20 anys d’experiència, formada per òptics optometristes diplomats amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats visuals, audiològiques, estètiques i socials dels clients. Tot això amb la millor atenció al client i personalitzada segons el cas.

Dins del seu ampli ventall de serveis que ofereixen, hi han els referents a la salut auditiva, a la salut visual i la venta de productes visuals. Aquí podràs trobar ulleres de sol, graduades, lents de contacte, audiòfons, serveis especialitzats per la baixa visió, la visió al treball o teràpia visual, ajuda en la higiene visual i muntures de papereye, un modern model de muntures fetes artesanalment.

A Optivall tindràs el millor assessorament en temes de visió i audició, tant en petits com en adults, donada l’experiència i la formació continuada dels professionals que conformen el seu equip. A més, destaquen per les seves ulleres innovadores i el tracte amb el client, sent aquest molt proper i personalitzat.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada