Optivall el centre de totes les mirades

PUBLIREPORTATGE

Optivall els centres de totes les mirades

Optivall Sant Llorenç
Castellsapera, 83
08227 Terrassa
93 731 41 12
Optivall Sant Pere Nord
Rbl.Francesc Macià,149
08226 Terrassa
93 783 24 40
Segueix-los a facebook 
Optivall Barcelona Canyelles
Antonio Machado, 4
08042 Barcelona
93 428 31 61
Optivall Viladecavalls
Antoni Solé Hospital, 13
08232 Viladecavalls
93 733 17 30

Optivall i Audiovall, la vista i l’oïda sempre en mans dels millors professionals

Quan parlem de la vista i l’oïda, cal adreçar-se sempre a professionals com és el cas d’Optivall, amb una llarga trajectòria a la ciutat, tenint molta cura de la vista i l’oïda dels seus clients, i sempre amb les darreres tecnologies i professionalitat, cercant la millor solució per a nosaltres.

‘Mira que bé’ 2×1 et regalen els vidres de sol

Es tracta d’un d’aquells establiments que crida l’atenció només acostar-se i que agrada entrar. El gran aparador amb les darreres novetats com la promoció actual ‘Mira que bé’ on Optivall et regala els vidres de sol, en comprar-te unes ulleres graduades, és la primera, i molt important, per evitar les lesions habituals a l’estiu, per no fer servir ulleres de sol correctes i certificades per un servei òptic. A Optivall això, no et passarà mai i a més podràs escollir entre les millors muntures de disseny, estils i marques del mercat, per gaudir a totes hores del sol, de la platja i de l’estiu, amb una cura dels detalls esquistosa.

Rebaixes al juliol del 35% en ulleres de sol

terrassa-noticies-2016-optivall-promocio-juliol-2x1-ulleres-solAl juliol rebaixes de fins al 35% en una gran gamma d’ulleres de sol, tria i remena, que segur que trobes la que t’agrada.

Audiovall t’ajuda a sentir-te molt més bé amb tu mateix

terrassa-noticies-2016-optivall-atencio-personalitzada-professionalUna part del centre està dedicada a l’oïda, Audiovall, servei d’audiologia per fer les revisions anuals, i la darrera tecnologia en audiòfons, si es necessita, trobant aquell que més s’adapti a tu, i amb còmodes sistemes de finançament perquè tot sigui més fàcil per a tu i per a la família. Aconseguir que et sentis bé és el més important, i els seus professionals aconseguiran la solució.

PaperEyes la nova línia de muntures ecològiques que triomfa

Optivall és també des de fa un any un centre pioner arreu de Catalunya per la seva línia de muntures pròpies, amb paper reciclat i totalment ecològiques, PaperEyes fabricades aquí mateix, i amb paper totalment ecològic, en un procès totalment sostenible, un luxe de muntures que et fan rejovenir sols posar-te-les, volaràs, amb dissenys per a tots els gustos, edats, i professions, entra i dona un cop d’ull. L’ avantguarda ja és a casa nostra i triomfant arreu de Catalunya, marcant tendència, disseny, ecologia, i amb un compromís importantíssim amb el medi ambient, i un exemple per a la resta.

Ells, PaperEyes, ja han demostrat sobradament durant aquest any que estàn preparats, i tu estàs preparat per ser el centre de totes les mirades? Mira diferent!

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.