On celebrar el cap d’any 2018 a Terrassa

Les millors opcions per donar la benvinguda al nou any a Terrassa

Disfruta de l’última nit de l’any a la ciutat

El 2018 acaba i Terrassa ofereix grans opcions per acomiadar-ho de la millor manera possible. Nosaltres et recomanem aquestes quatre:

Fred Astaire

La música d’ara i de sempre a la sala Fred Astaire, però, a més, amb l’opció de karaoke, d’on pots sortir i entrar tantes vegades com vulguis! Primer cantes i després balles… o a l’inrevés! Des de les 23:00 de la nit fins a les 06:00 de la matinada. Dj’s Guillem, Frank Rojo i Toni Mp posaran la marxa a una festa inoblidable. Pots adquirir ja les teves entrades de manera anticipada, per únicament en taquilla. La informació de preus, a la pagina web de Fred Astaire.

Sala Vinilo

Amb els residents de sempre, els de casa. La Sala Vinilo ha fet programació especial durant tot el nadal i ara arriba “la festa grossa”. S’obriran les tres sales de la discoteca: la Principal, la Privee i la Vinilo Club. Cadascuna amb estils diferents de música perquè tothom hi pugui gaudir.

Jaleo – Faktoria d’Arts

A partir de les 00:30, una festa on el convidat especial és el DJ Maadraassoo i que, a més, comptarà amb Miki Trenchs. Pots comprar les entrades a partir de 15€ a la mateixa web de Faktoria d’Arts.

Raval de Montserrat

L’actor i humorista Pep Plaza serà l’encarregat de presentar la Revetlla de cap d’any des del Raval de Montserrat. Això sí, qui vulgui apropar-se haurà de portar el raïm de casa. Es projectarà un rellotge on es puguin seguir amb claredat els últims 12 segons de l’any. Un cop estrenat l’any, el Grup de versions Dalton Bang, oferirà un ampli ventall de temes musicals. Més informació a la web de l’Ajuntament de Terrassa.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.