Obres a Terrassa

Obres a Poble Nou-Zona Esportiva per una millor accessibilitat

Obres a Poble Nou-Zona Esportiva, comencen els treballs per millorar l’accessibilitat d’alguns carrers

El projecte forma part del programa Terrassa Barris en Marxa 2017

S’han iniciat aquesta setmana les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers del Cid Campeador i de Josep Llimona -també la cruïlla-, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva. Amb aquesta actuació, es solucionaran els problemes de desnivells que hi ha entre la calçada i les voreres, que condicionen l’accés als habitatges i a alguns garatges. El projecte, que forma part del programa Terrassa Barris en Marxa 2017, també inclou millores en el paviment, condicionament de rampes d’accés a les voreres i una actuació a la Ronda de Ponent per millorar el talús situat a la part oest, a l’alçada del pont de la plaça de les Magnòlies. El termini d’execució dels treballs és de 2,5 mesos i el pressupost d’adjudicació és de 62.689,04 euros. Les obres van a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino S.L.

Les actuacions previstes al carrer del Cid Campeador inclouen la construcció de noves rampes, la modificació d’un embornal i la creació d’un itinerari accessible a les voreres que serà protegit amb pilones. A la cruïlla amb el carrer de Josep Llimona es crearà una petita àrea d’estada amb mobiliari urbà, s’habilitarà un nou pas de vianants que donarà continuïtat a l’accés cap a l’institut Torre del Palau, es millorarà l’accessibilitat del que hi ha al costat oest de la cruïlla i es construiran també dos nous embornals.

Pel que fa al condicionament del talús del pont de la plaça de Les Magnòlies, es retirarà la vegetació existent, es plantaran arbustos i s’adequarà la xarxa de reg, així com també el camí d’accés per als vehicles de manteniment. A la zona superior del pont, s’ampliarà la vorera perquè els vianants disposin de més espai per caminar.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada