Remodelació de la sala d'actes de l'Arxiu Tobella

L’Arxiu Tobella estrenarà a final de mes una nova sala d’exposicions

L’Arxiu Tobella celebra el 40 aniversari renovant-se

La nova sala acollirà una exposició del fotògraf Jordi Aparicio

Constituïda el 1978 com una Fundació privada sense ànim de lucre, l’Arxiu Tobella aplega l’arxiu documental i gràfic més important sobre la història de Terrassa. La seva seu, situada en un edifici modernista de la Placeta de Saragossa, comença la primera fase de les obres de condicionament, amb la creació d’una sala polivalent a la planta baixa que acollirà exposicions i actes de petit format.

La rehabilitació del edifici històric va començar a finals del passat mes de juliol.

Amb aquestes treballs l’Arxiu Tobella disposarà d’una sala d’actes accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes treballs coincideixen amb la celebració dels 40 anys de la l’entitat que aposta per la renovació amb la finalitat de continuar oferint un servei en millors condicions. Està previst que l’any vinent es puguin realitzar les obres corresponents a la segona fase.

Està previst que les obres s’acabin a finals del mes de setembre i que s’inaugurin amb una exposició del fons del fotògraf Jordi Aparicio, que l’any 2017 realitzà una donació de part de la seva obra.

L’actuació compta amb un pressupost total de 25.356,87 euros; dels quals un 75% està subvencionat per l’Ajuntament de Terrassa en el marc de la convocatòria d’ajuts per a la millora i adequació de locals estables d’entitats sense afany de lucre. La resta de fons els aporta la pròpia  entitat.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada